Welcome to our store!

Рекламации

Отказ, рекламация и връщане на поръчка

Вие можете да се откажете от направената от Вас поръчка по всяко време преди тя да е изпратена за доставка, без да дължи обезщетение или неустойка, като е нужно само да се свържете с нас възможно най-бързо. Ако се откажете от поръчката след като тя е изпратена за доставка, следва да заплатите транспортните разходи за нейното доставяне и връщане.

При получаването на поръчката трябва да проверите съдържанието й в присъствието на куриера. В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на еZdrave.com и му се изпраща същия. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас, като попълнете по-долу формуляра или откажете да приемете стоката. Когато куриерът вече си е тръгнал, рекламацията и застраховката няма да бъдат уважени. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. При установяване на повреди или липси, следва да съставите констативен протокол в два екземпляра, които се подписват от Вас и от куриера, и да предявите рекламация, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна

Съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите, Вие можете да върнете закупените продукти в седемдневен срок от датата на доставката, при положение че са неразпечатани, с ненарушен търговски вид, опаковка и цялост, като заплатите транспортните разходи за връщането на поръчката.

 

Моля ползвайте този формуляр, за да поискате рекламация.

Количка

Cart is empty.

Безплатна доставка

Безплатна доставка

за София - град

за поръчки над 50.00 лв.

Facebook